Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک خبرنگار مستقل مستقر در شهر مینیاپولیس معتقد است قطعا این امکان وجود دارد که دولت آمریکا احتمالا تعداد افراد کشته شده در جریان اعتراضات و ناآرامی‌های اخیر را کمتر از آمار واقعی گزارش کند. ۱۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۱ بین الملل آمریکا نظرات - اخبار بین الملل -

خانم «اِما لی اسرون» خبرنگار مستقل از شهر مینیاپولیس ایالت مینه سوتا جایی که «جورج فلوید» سیاهپوست هفته گذشته توسط پلیس آمریکا خفه شد درباره رویدادهای اخیر و تظاهرات های نژادپرستانه مردم آمریکا در سراسر این کشور با خبرگزاری تسنیم گفتگو کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره آمار زخمی ها و کشته شدگان اعتراضات اخیر معتقد است اختلاف واقعی بین واقعیت و اطلاعاتی که توسط پلیس منتشر شده، وجود دارد.

به گفته اسرون هزاران نفر  از مردم هر شب در سراسر کشور هدف گاز اشک آور قرار می گیرند ولی واقعیت این است که گاز اشک آور یک سلاح شیمیایی است و استفاده از آن در جنگ مطابق با پروتکل 1925 ژنو ممنوع است.

متن مصاحبه خبرگزاری تسنیم با این خبرنگار مستقل در ایالت مینه سوتا را می خوانید:

تسنیم:واشنگتن پست اخیرا اعلام کرده است که فقط چندین نفر در جریان اعتراضات علیه وحشیگری پلیس ایالات متحده در سراسر این کشور به قتل رسیده اند. بیش از 7 هزار نفر نیز بازداشت شده اند. هیچ اطلاع دقیقی درباره تعداد زخمی های حوادث اخیر آمریکا وجود ندارد. گزارش هایی وجود دارد که نشان می دهد دولت آمریکا مانع از برخی اطلاعات شده است که حاکی است نیروهای امنیتی ایالات متحده احتمالا تعداد بیشتری از مردم را از آغاز اعتراضات در اواخر ماه می تاکنون به قتل رسانده اند. دیدگاه شما درباره این مساله چیست؟ آیا معتقد هستید که دولت آمریکا مانع از انتشار برخی گزارش ها و اطلاعات می شود؟

اما لی اسرون: شبکه سی بی اس گزارش داده که بیش از 13 هزار نفر طی هفته جاری بازداشت شده اند. قطعاً این امکان وجود دارد که دولت آمریکا احتمالاً تعداد افراد کشته شده در جریان اعتراضات و ناآرامی‌های اخیر را کمتر از آمار واقعی گزارش کند. متاسفانه حتی نمی‌توانیم انتظار داشته باشیم که واقعیت را بدانیم. مثلاً به تازگی امشب نیز یک پیرمرد در منطقه بوفالو در نیویورک توسط یک مامور پلیس روی زمین کشیده شده است. وی در حالی که از گوش‌هایش خونریزی داشته روی زمین رها شده و سایر ماموران پلیس به سادگی از کنارش رد می شوند. با وجود همه این موارد، پلیس بوفالو اعلام کرده است که یک نفر در جریان اعتراضات امروز، از پشت به زمین افتاده است!

به نظر می رسد اختلاف واقعی بین واقعیت و اطلاعاتی که توسط پلیس منتشر شده است، وجود دارد و ظاهراً این مساله در سراسر ایالات متحده استوار است.

در خصوص زخمی‌ها باید گفت کسانی که در هر یک از اعتراضات گسترده خشونت آمیز در سراسر کشور حضور یافته باشند، به خوبی درک می‌کنند که آمارهای پلیس درباره تعداد افراد مصدوم و زخمی‌ها، کاملاً احمقانه است. پزشکان در جریان اعتراضات سراسر کشور مستقر شده‌اند و آماده کمک و امدادرسانی به آسیب دیدگان هستند، مصدومانی که خواه با گاز اشک آور، نارنجک، گلوله پلاستیکی، اسپری فلفل، باتوم و یا سایر وسائل و تجهیزات ضد شورش مصدوم شده باشند.

فقط کسانی که دچار آسیب جدی شده باشند را به بیمارستان منتقل می‌کنند. هزاران نفر  از مردم هر شب در سراسر کشور هدف گاز اشک آور قرار گرفته اند و ممکن است زود یا دیر به حالت عادی بازگردند ولی واقعیت این است که گاز اشک آور یک سلاح شیمیایی است و استفاده از آن در جنگ مطابق با پروتکل 1925 ژنو ممنوع است. امکان اثرات طولانی مدت به خاطر قرار گرفتن در معرض گاز اشک آور وجود دارد، به خصوص در بحبوحه بحران شیوع یک بیماری تنفسی در سطح جهان. اینجا فهرست کاملی از خشونت و وحشیگری پلیس در جریان برخی ناآرامی ها آمده است: https://tinyurl.com/GFProtestPoliceBrutality

تسنیم:آیا معتقد هستید که دولت آمریکا در حال استفاده از بحران بیماری کووید-19 به عنوان ابزاری برای سرپوش گذاشتن بر واقعیت های مربوط به تظاهرات بی سابقه است؟

اما لی اسرون: صادقانه این طور احساس شده است، آن هم در شرایطی که صحبت ها و اخبار درباره ویروس کرونا عملا یک شبه محو شده و از بین می رود و تظاهرات و قیام های بعدی آغاز می شود. چرخه اخبار در ایالات متحده بسیار سریع از یک موضوع به موضوع دیگر تغییر می کند و به شدت تحت تاثیر خود دولت آمریکا است.

در بین معترضان صحبت هایی وجود دارد مبنی بر اینکه نادیده گرفتن بحران ویروس کرونا آن هم در شرایطی که معترضان بارها در کنار یکدیگر تجمع کرده و پس از هدف قرارگرفتن توسط گاز اشک آور دچار سرفه های مکرر می شوند احتمالا هدفمند باشد، شاید در نهایت دولت به دنبال این هدف باشد که تعداد موارد ابتلا به ویروس کرونا افزایش یابد و این مساله در نهایت موجب هرج و مرج و ناآرامی بیشتر در کشور شود.

با ادامه این قیام، چرخه اخبار احتمالا بار دیگر به شیوع ویروس کرونا یا حتی چیز دیگری بازخواهد گشت زیرا قیام و ناآرامی شبیه این بی شک چیزی نیست که دولت بخواهد مدتها در صفحه های تلویزیون و صفحه اول روزنامه ها در سراسر کشور، شاهد آن باشد. اگر تعداد موارد ابتلا به ویروس کرونا به سرعت افزایش یابد، شاید دولتمردان آمریکایی از آن به عنوان یک فرصت برای شیطانی نشان دادن معترضان و قیام استفاده کنند.

سئوال:آینده این اعتراضات چه خواهد شد؟ آیا این اعتراضات و تظاهرات ادامه خواهد یافت و منجر به تغییرات اساسی خواهد شد؟

اما لی اسرون: تغییر عمده پیش از این اتفاق افتاده است. در مینیاپولیس هم انجمن مدارس و هم انجمن پارک ها به قطع روابط خود با اداره پلیس رای داده اند. اعضای شورای شهر در حال بررسی چگونگی تجزیه و انحلال پلیس مینیاپولیس و بازسازی آن هستند. شهر سنت پل در همسایگی مینیاپولیس نیز در حال بررسی است و سازمان دهندگان در حال بررسی انجام اقدامات مشابه هستند. عوامل اصلی که منجر به قیام و ناآرامی در سراسر ایالات متحده شده است، چیز جدیدی در این نبرد و مبارزه به شمار نمی رود. تنها در مینیاپولیس تحرکاتی صورت گرفته است تا کنترل جامعه را از دست پلیس خارج کند.

گرچه این مبارزات سخت و دشوار بوده است ولی همچنان وجود داشته و با گذشت زمان شتاب بیشتری یافته و اکنون ممکن شده است. اگر مینیاپولیس بتواند این تغییرات اساسی را ایجاد کند، شاید یک الگوی مهم برای کل کشور باشد. به لطف قرنطینه و تعطیلی، یک طوفان بی نظیر وجود داشته که قتل جورج فلوید جرقه ای را ایجاد کرد تا باعث آتش سوزی گسترده ای شود و می تواند موجب تغییرات پایدار برای مدت بسیار طولانی شود.

ما هرگز چنین چیزی را در ایالات متحده ندیده ایم. تصور نمی کنم این اعتراضات و ناآرامی ها به زودی پایان یابد. اصلاحات اساسی در نیروی پلیس در دستور کار قرار دارد و در هر صورت مردم ایالات متحده سرانجام مشاهده خواهند کرد که مردم قدرت را در دست دارند.

انتهای پیام/

R1036247/P/S8,1128/CT3 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "آمریکا"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار آمریکا اخبار آمریکا جریان اعتراضات دولت آمریکا سراسر کشور ایالات متحده ویروس کرونا گاز اشک آور ناآرامی ها زخمی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۸۱۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنگ و زلزله؛ بلایایی که تاب‌آوری کشورها را به‌خطرمی‌اندازند

امروز ملاک در رده‌بندی مخاطرات دنیا، تعداد کشته‌ها نیست، به عنوان مثال تعداد کشته‌های شما در سیل ممکن است زیاد باشد اما کشور را به خاطر نمی‌اندازد! فقط دو حادثه وجود دارد که با ملاک جدیدِ تا‌ب‌آوری کشور را به هم بریزند که یکی جنگ و دیگری زلزله است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دکتر عبدالرضا سروقدمقدم؛ عضو هیئت علمی ژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله در نشست خبری که امروز  در محل این پژوهشگاه برگزار شد، اظهار کرد: ما 33 سال است که کنفرانس‌های علمی را داریم و زمانی که کنفرانس پژوهشگاه آغاز شد کنفرانس دیگری را در کشور شاهد نبودیم و کنفرانس زلزله، نخستین کنفرانس بین‌المللی بعد از انقلاب بود که در سطح وسیع برگزار شد.

عضو هیئت علمی پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی گفت: امسال نهمین کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی برگزار خواهد شد. ما مخاطرات زیادی از جمله فرونشست، آتش‌سوزی،‌ سیل داریم و ازطرفی تعداد کشته‌ها در تصادفات رانندگی و آلودگی هوا از زلزله بیشتر است و سؤال اینجاست که چرا ما باید این مقدار به بحث زلزله توجه کنیم؟!

سروقدمقدم ادامه داد:‌ امروز ملاک در رده‌بندی مخاطرات دنیا، تعداد کشته‌ها نیست، به عنوان مثال اگر تعداد کشته‌های شما در سیل ممکن است زیاد باشد اما کشور را به خاطر نمی‌اندازد! فقط دو حادثه وجود دارند که با ملاک جدید یعنی تا‌ب‌آوری، کشور را به هم بریزند که یکی جنگ و دیگری زلزله است.

ثبت 16 هزار زلزله در سال گذشته

عضو هیئت علمی ژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله گفت: کشورهای مثل هائیتی بعد از یک زلزله، استقلال خود را از دست می‌دهد و این نشان‌دهنده اهمیت موضوع زلزله است.

وی تأکید کرد: هدف از برگزاری این کنفرانس علمی، علاوه بر بحث درباره یافته‌های جدید علمی، برطرف کردن دغدغه مدیران شهری نیز است. شعار این کنفرانس "زلزله و کلان‌شهرها با تمرکز بر تهران" است چراکه دغدغه مسئولان را در موضوع زلزله تهران کامل شاهد بودیم.

سروقدمقدم تصریح کرد: وظیفه این کنفرانس آن است که یک اجماعی را در این موضوع برای مدیران شهری ایجاد کند.

وی با تاکید بر ارتقای تاب‌آوری کشورها در برابر مخاطرات، اظهار کرد: بعد از زلزله بزرگ سرپل ذهاب کرمانشاه جامعه مهندسی به این نتیجه رسید که اگر 40 درصد از آیین‌نامه‌ها را در ساخت سازه‌ها رعایت کنند، می‌توانند جلوی بسیاری از تلفات را بگیرند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چرا دلار آمریکا باعث هرج و مرج در سراسر آسیا می شود؟
  • تفاوت بوته با درخت
  • ارتش رژیم صهیونیستی درباره تلفات زیاد در کرم شالوم تحقیق می کند
  • جنگ و زلزله؛ بلایایی که تاب‌آوری کشورها را به‌خطرمی‌اندازند
  • فرهنگیان سراسر کشور به سبلان صعود می کنند
  • ادامه اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکا؛ بازداشت ۲۵ نفر در دانشگاه ویرجینیا
  • به دانشجویان خیانت شد/ اعتراضات صلح‌آمیز را با باتوم سرکوب کردند
  • واکنش مجمع جهانی بیداری اسلامی به سرکوب اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکا
  • در آمریکا چه خبر است؟
  • هدف اعتراضات دانشجویان در جهان تمرکز بر جنایات اسرائیل در غزه است